Lloret de Mar presenta les XVII Jornades Gastronòmiques de la Cuina del Peix de l’Art
L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat; el president del Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries, Nino Gómez i el president del Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar, Enric Dotras, han destacat el valor afegit que aporta la gastronomia a l’oferta turística i la combinació d’innovació i tradició que ofereixen els diferents menús. L’alcalde de Lloret ha destacat que “Els indicadors mostren que hi ha un augment de l’índex de satisfacció amb la nostra gastronomia i que el nivell mig dels nostres restaurants és bo”.
Després de la presentació diferents dels restaurants participants han ofert un tast obert al públic on s’han pogut degustar algunes de les propostes culinàries que es presenten per aquestes jornades.
Les jornades del Peix de l’Art són unes jornades gastronòmiques que es duen a terme cada mes d’octubre a Lloret de Mar i recuperen els plats del mar elaborats amb peix i marisc fresc pescat segons la tècnica de l’art.