Ves al contingut. | Salta a la navegació

Llar d'infants municipal Els Pops

Presentació

La llar d’infants Els Pops, ubicada al barri del Rieral, al costat del CEIP Àngels Alemany, es va inaugurar el novembre del 2006.

Com ens organitzem?

La llar té set aules amb menjador i dormitori, sis amb accés directe al jardí i totes amb accés directe al lavabo-canviador: una aula amb infants nascuts el primer any de vida, dues  d’infants nascuts el segon any i dues el tercer any de vida.

Compta  amb una biblioteca, un espai per a música, un espai per a activitats de psicomotricitat i d’exploració, un espai de joc presimbòlic, un laboratori d’experimentació, un taller d’art, un espai de jocs d’aigua calenta, un espai per a jocs de llum i un jardí amb gespa, sorra, asfalt i un turó de descoberta.

L’equip està format per professionals de l’educació, cuineres i personal de neteja i manteniment.

La llar d’infants disposa de servei de cuina. El menjar s’elabora amb productes de proximitat, integrals, amb un alt percentatge de productes ecològics i sempre cuinats sense sal i amb oli d’oliva. El menú és supervisat per una dietista i és adequat a les necessitats dels infants, sempre tenint en compte les intoleràncies o al·lèrgies i les creences familiars.

Què us pot oferir la llar d’infants Els Pops?

Espais preparats perquè a la llar el vostre infant pugui ser infant: explorar, jugar, aprendre, relacionar-se amb les educadores i amb els seus companys, expressar les sensacions i emocions, amb moltes estones en grups reduïts.

Treballem:

  • L’autoestima: acceptant-se, estimant-se i confiant en un mateix.
  • L’autonomia en les rutines, els hàbits del dia a dia, respectant el seu propi ritme
  • El cos, la parla i el llenguatge a través del moviment, la dansa, les cançons, els contes i sobretot la creativitat
  • La descoberta de l’entorn: explorant l’espai, fent observacions, experimentant, amb sorpreses, constatacions, comprovacions; un espai per a l’atenció, l’assaig-error, l’enginy, la imaginació i la fantasia
  • La simbolització: fer veure que ...
  • La socialització i la transmissió de valors.

Amb una relació molt propera amb les famílies: entrant a l’aula, acompanyant-vos, participant en les festes tradicionals i en l’intercanvi d’experiències.